Jelölje munkahelyét a fogyatékosság-barát munkahely elismerés díjra

By on

Ön megváltozott munkaképességű és olyan környezetben dolgozik, ahol elismerik munkáját? Könnyen sikerült beilleszkednie munkahelyére és minden olyan speciális segítséget megkap, amire szüksége van? Már a toborzás során is figyelt a munkáltatója a fogyatékos jelentkezők speciális igényeire? Fontos a cégének, hogy a munkahely akadálymentes legyen mindenki számára, és tesznek is ezért?

Jelölje munkahelyét Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés díjra!

A pályázat célja

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés 2010 óta segíti az álláskereső fogyatékos emberek és a munkáltatók egymásra találását, és ismeri el a cégeknek a fogyatékos emberek foglalkoztatásáért tett erőfeszítéseit.

2016-ban először cégek munkavállalói is jelölhetik munkáltatójukat a díjra. Szeretnénk megtudni, hogy a munkavállalók szerint mely munkáltatók érdemlik meg leginkább ezt az elismerést. A jelölt cégek között lehetnek olyanok is, amelyek már elnyerték a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, és olyanok is, amelyek még nem. Megfelelő számú jelölés esetén a díj adományozói különdíjat adományoznak az arra legérdemesebb munkáltatónak. A különdíjat 2016 decemberében, a Fogyatékosság-barát Munkahely díjak átadásán adjuk át.

A pályázat menete

Pályázni az alábbi pályázati adatlap kitöltésével lehet.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/877468422/1/

A kitöltött adatlapokat az eldin.adel@salvavita.hu címre kérjük eljuttatni.

Pályázati határidő: 2016. május 31.

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréssel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.fbm.hu honlapra. A jelölések eredményeiről is itt tájékozódhat majd.

 

További információ: Eldin Adél programvezető

Tel:+36-1-323-1256

Mobil: +36-70-398-5029

eldin.adel@salvavita.hu

Be the first to write a comment.

Leave a Reply