Elindult az idei Fogyatékosság-barát Munkahely pályázat!

By on

Ha Ön munkáltatóként tesz azért, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási lehetőségei javuljanak és folyamatosan fejleszti az érintettek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatait, jelölje munkahelyét a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre!

Az elismerésre és a logó használatára bármelyik nyílt munkaerő-piaci munkáltató jelentkezhet az üzleti szférából, a közszférából és a non-profit szervezetek köréből egyaránt, 2020. július 31-ig. Kis-, közép és nagyvállalatok egyaránt lehetnek Fogyatékosság-barát munkahelyek.

A logó, mely a vállalat külső és belső kommunikációjában egyaránt felhasználható egyrészt azt üzeni, hogy a munkáltató örömmel fogadja a fogyatékos álláskereső emberek jelentkezését és elkötelezett a már foglalkoztatott fogyatékos munkavállalók irányába is, másrészt nyilvánvalóvá teszi, hogy a szervezet kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségi szempontokra, mely elkötelezettség növelheti a cég presztízsét, illetve a szervezet CSR tevékenységébe is beépíthető.

Pályázni a www.fbm.hu oldalon található Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés pályázati adatlap kitöltésével lehet.

Amennyiben Ön első alkalommal pályázik a Fogyatékosság-barát Munkahely díjra vagy meglévő pályázatát szeretné a következő két évre meghosszabbítani, az alábbi linkre kattintva töltheti ki a pályázati űrlapot: http://fbm.hu/fogyatekossag-barat-munkahely-elismeres/

Kitöltést megelőzően kérjük, minden esetben olvassa el a pályázati útmutatót, amit az alábbi linken érhet el: http://fbm.hu/palyazati-utmutatok/

További kérdéssekkel keresse a program vezetőjét, Kappel Katalint az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
?+36 20 249 69 10
?fbm@salvavita.hu

Be the first to write a comment.

Leave a Reply