Jelölje munkahelyét a fogyatékosság-barát munkahely elismerés díjra

 In Egyéb, Hírek

Ön megváltozott munkaképességű és olyan környezetben dolgozik, ahol elismerik munkáját? Könnyen sikerült beilleszkednie munkahelyére és minden olyan speciális segítséget megkap, amire szüksége van? Már a toborzás során is figyelt a munkáltatója a fogyatékos jelentkezők speciális igényeire? Fontos a cégének, hogy a munkahely akadálymentes legyen mindenki számára, és tesznek is ezért?

Jelölje munkahelyét Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés díjra!

A pályázat célja

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés 2010 óta segíti az álláskereső fogyatékos emberek és a munkáltatók egymásra találását, és ismeri el a cégeknek a fogyatékos emberek foglalkoztatásáért tett erőfeszítéseit.

2016-ban először cégek munkavállalói is jelölhetik munkáltatójukat a díjra. Szeretnénk megtudni, hogy a munkavállalók szerint mely munkáltatók érdemlik meg leginkább ezt az elismerést. A jelölt cégek között lehetnek olyanok is, amelyek már elnyerték a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, és olyanok is, amelyek még nem. Megfelelő számú jelölés esetén a díj adományozói különdíjat adományoznak az arra legérdemesebb munkáltatónak. A különdíjat 2016 decemberében, a Fogyatékosság-barát Munkahely díjak átadásán adjuk át.

A pályázat menete

Pályázni az alábbi pályázati adatlap kitöltésével lehet.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/877468422/1/

A kitöltött adatlapokat az eldin.adel@salvavita.hu címre kérjük eljuttatni.

Pályázati határidő: 2016. május 31.

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréssel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.fbm.hu honlapra. A jelölések eredményeiről is itt tájékozódhat majd.

 

További információ: Eldin Adél programvezető

Tel:+36-1-323-1256

Mobil: +36-70-398-5029

eldin.adel@salvavita.hu

Recent Posts